Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaterdag minuut stilte voor Hans Kraay senior

15 november 2017 15:45 - Feyenoord.nl

Voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen VVV-Venlo van komende zaterdag wordt een minuut stilte gehouden om Hans Kraay senior te herdenken. Het is de eerste thuiswedstrijd van Feyenoord sinds de voormalig speler, trainer en technisch directeur van de club (81) op vrijdag 27 oktober overleed. Een dag na het overlijden van Kraay speelde Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade al met rouwbanden.

Hans Kraay vierde als speler mooie successen met Feyenoord. Zo werd hij met de club landskampioen in 1962 en 1965 en won hij de KNVB Beker in 1965. De achtvoudig international speelde tussen 1961 en 1968 in totaal 192 wedstrijden in het shirt van Feyenoord. Daarin maakte hij twee doelpunten.

Na zijn carrière als speler was Kraay nog in twee andere hoedanigheden aan de club verbonden. In het seizoen 1982-1983 was hij trainer van Feyenoord, terwijl hij in het seizoen 1988-1989 als technisch directeur werkzaam was in De Kuip.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kraay hans senior stilte hoedanigheden kerkrade knvb kuip roda rouwbanden vvv

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg