Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord, El Ahmadi en Van Bronckhorst genomineerd voor Rotterdamse sportawards

13 november 2017 19:06 - Rijnmond.nl

Feyenoord, El Ahmadi en Van Bronckhorst komen allen in aanmerking voor de jaarlijkse Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. Feyenoord is vanwege het winnen van de landstitel en de winst van de Johan Cruijff School genomineerd voor de award van Sportploeg van het Jaar van Rotterdam-Rijnmond. De andere genomineerden zijn Curaçao Neptunus (landskampioen Honkbal en Europa Cup-winnaar) en Sliedrecht Sport dames (landskampioen volleybal).

Karim El Ahmadi werd naast de ploegprijzen ook nog eens Voetballer van het Jaar. Hij is voor de award van Sportman van het Jaar van Rotterdam genomineerd, samen met Seve van Ass (Europees kampioen hockey) en Bart Deurloo (brons op het WK turnen).

Giovanni van Bronckhorst tenslotte werd genomineerd voor de titel van Sportcoach van het Jaar. Hij heeft concurrentie van Gertjan van der Linden (EK-goud vrouwen rolstoelbasketbal) en Ronald Jaarsma (kampioen met Neptunus en Europa Cup-winnaar).

Op RotterdamSport.nl kan gestemd worden op de genomineerden.

Meer op Rijnmond.nl




Tags

ahmadi bronckhorst award neptunus rijnmond sportawards ass awards brons curacao dames deurloo gertjan goud hockey honkbal jaarsma karim landstitel linden ploegprijzen rolstoelbasketbal rotterdamsport seve sliedrecht sportcoach sportman sportploeg titel turnen volleybal

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.462 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda