Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: 'er is te weinig vertrouwen'

5 november 2017 15:13

Giovanni van Bronckhorst gaf bij Fox Sports aan dat een gebrek aan vertrouwen de ploeg parten speelde. Desondanks had de ploeg opnieuw voldoende kansen om de wedstrijd te beslissen. "We hebben voldoende kansen gehad om hier te winnen. Dat doe je niet en dan ga je tegen jezelf voetballen. Je ziet dat er te weinig vertrouwen is als je tegen een goal aanloopt. We zaten echt goed in de wedstrijd, maar we kunnen de laatste weken gewoon duels niet in het slot gooien."

Volgens de Feyenoord coach is er geen reden tot wanhoop. "Ik heb voldoende energie, de spelers hebben voldoende energie. We moeten gewoon hard werken om de ommekeer te bewerkstelligen."




Tags

bronckhorst aanloopt fox parten slot wanhoop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.416 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki