Transparent
Inloggen
Sluiten

Blessures Kalou en Ono; schorsingen voor Van Wonderen, Buffel en De Nooijer

5 april 2003 21:40

Verslaggever: K

Volgende week speelt Feyenoord de competitiewedstrijd tegen Vitesse. Feyenoord zal dan op zoek moeten naar een nieuw verdedigingsduo. Van Wonderen liep tegen een gele kaart op welke hem een automatische schorsing van ??n wedstrijd zal opleveren. De Nooijer kreeg direct rood voor het neerhalen van een doorgebroken speler. Dat zal hem normaal gesproken ook ??n wedstrijd schorsing opleveren. ??n wedstrijd is ook de vaste schorsing voor een rode kaart door twee gele kaarten. Ook Buffel zal de wedstrijd moeten missen. Normaal gesproken zal Van Persie dan doorschuiven en komt Pardo tegen Vitesse als middenvelder in de basis.

Hoe ernstig de blessures zijn van Ono en Kalou is nog onduidelijk. Kalou was te geblesseerd om de prijs voor de Man of the Match van Canal+ op te komen halen. Later meer over hun blessures.

Meer op




Tags

kalou buffel nooijer ono wonderen vitesse canal match neerhalen pardo persie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda