Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing De Graafschap - Feyenoord

5 april 2003 10:20

Verslaggever: K

Zaterdagavond staat om 19.30 uur de uitwedstrijd tegen De Graafschap op het programma. Om de druk verder op te voeren op de Amsterdammers zullen dit soort wedstrijden gewonnen moeten worden. Feyenoord is in de winning mood en de selectie is fit, dus de voortekenen zijn goed. De wedstrijd wordt live uitgezonden door Canal+. Bossen is de scheidsrechter zaterdagavond.

Er worden geen veranderingen verwacht in de basisopstelling van Van Marwijk voor het duel tegen De Graafschap. Op basis van de laatste training van vrijdag zal de gewone basiself morgen starten. Song en leonardo zijn fit maar worden langzaam gebracht via het tweede. Gyan, Van Haaren en Smolarek zijn op de weg terug.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Lodewijks, Emerton, Van Wonderen, De Nooijer, Paauwe, Kalou, Bosvelt, Ono, Van Persie, Buffel, en Van Hooijdonk

BIj FC De Graafschap is Bot geschorst, Van der Haar kampt met een blessure. Feyenoord komt verder bij De Graafschap oud Feyenoord speler Van Gastel tegen en de aan De Graafschap verhuurde Leonardo dos Santos.

Vermoedelijke opstelling De Graafschap: Wevers, Berck Beelenkamp, Van der Kruis, Van Gastel, Hermans, Leonardo dos Santos, Van Leerdam, Smit, Ter Avest, Valeev en Zafarin.

Meer op




Tags

graafschap leonardo gastel santos voorbeschouwing avest basiself beelenkamp berck bossen bosvelt bot buffel canal emerton gewone gyan haaren hermans hooijdonk kalou kruis leerdam lodewijks marwijk mood nooijer ono paauwe persie smit smolarek song valeev wevers winning wonderen zafarin

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.477 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave