Transparent
Inloggen
Sluiten

Bezoekersinformatie Feyenoord - AVV Swift

25 oktober 2017 12:10 - Feyenoord.nl

Feyenoord vervolgt het bekertoernooi woensdagavond om 20:45 uur met een thuiswedstrijd tegen AVV Swift. Kom jij woensdag naar De Kuip? In dit bericht lees je de belangrijkste bezoekersinformatie voor Feyenoord – AVV Swift. Heb je nog geen plek in het stadion? Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Kaartverkoop
​In de jacht op een plaats in de volgende ronde kan het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de steun het legioen juist nu goed gebruiken. Heb je nog geen kaarten? Koop dan nu samen met je kameraden een kaartje via www.feyenoord.nl/ticketshop en kom woensdag naar De Kuip. Het online kopen van kaarten voor deze bekerwedstrijd is mogelijk tot en met woensdagavond. Op de wedstrijddag is er vanaf 13:00 uur ook kaartverkoop aan de loketten van Service & Tickets, aan de Olympiazijde van De Kuip.

Mis geen minuut
Feyenoord adviseert om woensdagavond bijtijds naar De Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. Vanaf 19:15 uur gaan de poorten van het stadion open. De Olympiazijde gaat, in tegenstelling tot de competitieduels, woensdagavond niet eerder open.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij sommige thuiswedstrijden van Feyenoord komt de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Gratis reizen met de RET
Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen AVV Swift aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Treinen
De NS laat woensdag pendeltreinen rijden tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

Avondspits
Wie met de auto naar De Kuip komt, dient rekening te houden met de avondspits. Op de Nederlandse (snel)wegen, de Ring Rotterdam, in en rondom het centrum van de stad en bij het stadion kan extra drukte ontstaan. Houd daarom rekening met extra reistijd.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nlkun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Volg #feyswi op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – AVV Swift of wil je extra in de stemming komen voor de bekerwedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feyswi), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook, en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Feyenoord Fanshops
Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals onder meer de nieuwe thuis- en uittenues van seizoen 2017-2018 en de trainingslijn staf 2017-2018. Check ook www.feyenoordfanshop.nl.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief
Feyenoord hoopt woensdag op een succesvolle wedstrijd in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren.

Vuurwerk
Feyenoord doet een dringend beroep op alle supporters om geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) af te steken in De Kuip. Meer informatie over het afsteken van vuurwerk en de mogelijke gevolgen er van vind je hier. Voorkom schade aan je medesupporters, je club en/of het stadion en neem niet het risico van een langlopend stadionverbod!

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!
Deel het bericht

Meer op Feyenoord.nl
Tags

kuip avv swift bezoekersinformatie medesupporters ret vuurwerk avondspits betreden beverwaard buslijnen feyswi legioen olympiazijde parkeren stadionpoorten station vertoon vervoer wachttijd wedstrijdkaart accounts actuele aftrap bergsmaweg beroep bijtijds bronckhorst check clubartikelen clubwinkels competitieduels edo fakkels fanhops fanshops feyenoordfanshop geslaagde hashtag instroom jassen kaartje kameraden knalvuurwerk kwetsende langlopend loketten nederland nlkun ongenummerde onthouden openbaar parkeerterrein pendeltreinen posts raadt racistische reisadvies reistijd rijen ring rookpotten service spreekkoren stadionverbod stoel tassen ticketshop trainingslijn tramlijn trein treinen uitsluitend uittenues vakken vananaarbeter veiligheidsredenen vertragingen vriendelijke wedstrijddag wegwerkzaamheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 27.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane advocaat afbrandt arena cate eredivisie eringa gimenez kern kloese knvb kroes middenveldert minteh mislintat ono overmars paixao pier praag rvc side slot staken steijn voorhand voorzitten willykment yoda zerrouki