Transparent
Inloggen
Sluiten

Gözübüyük leidt bekerduel met AVV Swift, tweede ring deels gesloten

24 oktober 2017 22:43

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de bekerwedstrijd tegen AVV Swift. Dit duel in de tweede ronde van de KNVB Beker wordt op woensdag 25 oktober om 20:45 uur gespeeld in De Kuip.
Gözübüyük wordt geassisteerd door Dave Goossens en Bas van Dongen. De vierde official van dienst is Joey Kooij.

Kaartverkoop
Wil jij Feyenoord in actie zien tegen de amateurs van AVV Swift? Voor dit bekerduel zijn nog voldoende kaarten beschikbaar. Iedereen, ook supporters zonder lidmaatschap, kan maximaal twee kaarten per persoon kopen via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Tweede ring deels gesloten
De tweede ring van het stadion, met uitzondering van vak VV en de reguliere uitvakken, zal in eerste instantie gesloten zijn. Hierdoor zijn er voorlopig in totaal 27.500 kaarten beschikbaar voor het duel tussen Feyenoord en AVV Swift. Wanneer de animo voor deze wedstrijd groter is, worden er uiteraard meer kaarten aangeboden.




Tags

avv swift ring bekerduel knvb animo dave dongen geassisteerd goossens joey kooij kuip lidmaatschap serdar ticketshop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg