Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog kaarten verkrijgbaar voor bekerduel Feyenoord - Swift

24 oktober 2017 14:43 - Feyenoord.nl

Feyenoord bereidt zich deze week voor op de volgende wedstrijd in de KNVB Beker, aanstaande woensdag tegen AVV Swift. Voor het duel in de tweede ronde van het toernooi (aanvang 20:45 uur) zijn nog kaarten verkrijgbaar. Supporters kunnen maximaal twee kaarten per persoon kopen.

In de jacht op een plaats in de volgende ronde kan het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de steun het legioen juist nu goed gebruiken. Heb je nog geen kaarten? Koop dan nu samen met je kameraden een kaartje via www.feyenoord.nl/ticketshop en kom woensdag naar De Kuip!

Het online kopen van kaarten voor deze bekerwedstrijd is mogelijk tot en met woensdagavond. Op de wedstrijddag is er vanaf 13:00 uur ook kaartverkoop aan de loketten van Service & Tickets, aan de Olympiazijde van De Kuip.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

swift bekerduel kuip aanvang avv bereidt bronckhorst kaartje kameraden knvb legioen loketten olympiazijde service ticketshop wedstrijddag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda