Transparent
Inloggen
Sluiten

Jørgensen: 'ik wil ook in de topduels gaan scoren'

20 oktober 2017 06:50 - Algemeen Dagblad

Zonder Nicolai Jørgensen verloor Feyenoord de afgelopen weken de nodige punten. De terugkeer van de Deen lijkt nieuwe impulsen te geven aan het elftal. "Het is frustrerend dat we deze competitie al acht punten zijn kwijtgeraakt", zo geeft de spits zelf aan in een interview in het Algemeen Dagblad. "Daar mogen we niet te veel meer aan denken, er is nog een heel lange weg te gaan in de eredivisie. Vorig seizoen wonnen we de eerste negen duels op een rij, nu is dat iets anders gelopen."

De Deen is de onbetwiste topscorer van Feyenoord, maar wist vorig seizoen in de topduels niet toe te slaan. "Ik wil ook in Nederlandse topduels gaan scoren", aldus de spits. "Er is nog helemaal niets verloren dit seizoen. Niemand zegt dat het allemaal in de eerste weken had moeten gebeuren. Dat kan ook vanaf zondag. Inderdaad, vanaf Ajax thuis."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

eredivisie kwijtgeraakt topscorer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.414 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting poor reds schreuder slot soap stengs there think timber trend what will willykment year yoda zerrouki