Transparent
Inloggen
Sluiten

Nederland topfavoriet voor EK bij bookies

29 maart 2003 09:54

Verslaggever: RvN

De Europese bookmakers zien Nederland als ??n van de topfavorieten voor het Europees kampioenschap, hoewel de ploeg eerst Tsjechi? van zich af zal moeten houden. Voor winst op het EK zien de bookmakers Frankrijk als grootste kanshebber (1:6), vervolgens Spanje (1:6,5) en dan Nederland (1:7).

De thuiswedstrijd van Nederland tegen Tsjechi? zou volgens de bookies een redelijke eenvoudige klus worden (winst Oranje 1:1,7, winst Tsjechi? 1:4,75). In Europa wordt het bijna ondenkbaar geacht dat Oranje poule 3 niet winnend af weet te sluiten. Voor winst in de groep geldt voor Nederland een quote van 1:1,35, voor tsjechie 1:3. Oostenrijk volgt met 1:15 en voor winst in de poule door Wit-Rusland en Moldavi? wordt 1:501 uitgekeerd.

Meer: klik hier

Meer op




Tags

nederland bookies tsjechi bookmakers oranje topfavoriet frankrijk moldavi ondenkbaar oostenrijk rusland topfavorieten tsjechie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.329 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki