Transparent
Inloggen
Sluiten

'Vilhena ook in gewijzigde opstelling Oranje in de basis' [update]

10 oktober 2017 13:16

Afgaande op onder meer de laatste training verwacht de NOS vier wijzigingen in de opstelling van Dick Advocaat voor het laatste pouleduel tegen Zweden. Oranje moet met maar liefst zeven doelpunten verschil winnen om zich alsnog te plaatsen voor de play-offs voor een WK-ticket. Veltman, De Ligt, Klaassen en Dost lijken een basisplaats te gaan krijgen. Ook in de gewijzigde opstelling kan Feyenoorder Tonny Vilhena rekenen op een basisplaats.

Vermoedelijke opstelling Nederland: Cillessen, Veltman, De Ligt, Van Dijk, Blind, Klaassen, Pröpper, Vilhena, Robben, Dost, Babel.

[Update] Davy Pröpper is dinsdagmorgen met een bovenbeenblessure afgehaakt. Het is nog onduidelijk wie hem gaat vervangen.




Tags

vilhena oranje dost veltman advocaat afgehaakt babel blind bovenbeenblessure dijk nederland nos pouleduel robben zweden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda