Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaartverkoop Manchester City - Feyenoord start woensdag

2 oktober 2017 15:49 - Feyenoord.nl

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Manchester City in de UEFA Champions League start woensdag 4 oktober aanstaande. Diamond- en Goldcardhouders kunnen die dag vanaf 9:00 uur een kaart kopen voor de derde uitwedstrijd in de groepsfase, die wordt gespeeld op dinsdag 21 november 20:45 uur (Nederlandse tijd). Er zijn 2.700 kaarten beschikbaar voor Feyenoord-supporters.

De kaarten voor het uitvak in het Etihad Stadium zijn verdeeld over verschillende ‘levels’: level 1 (eerste ring, 827 plaatsen), level 2 (tweede ring, 498 plaatsen) en level 3 (derde ring, 1.375 plaatsen). Supporters die in Manchester met meerdere mensen in hetzelfde vak willen zitten, dienen er zelf voor te zorgen dat ze een kaart voor hetzelfde ‘level’ kopen. Het is namelijk niet mogelijk om van het ene level naar het andere level te verplaatsen, wanneer je eenmaal het stadion binnen bent. Alle kaarten voor het uitvak kosten €45,-.

Verkoopschema
Na de Diamond- en Goldcardhouders komen de Silvercardhouders aan de beurt om een kaart te kopen. Als er vervolgens nog kaarten beschikbaar zijn, worden ook seizoenkaarthouders en Legioen-leden in staat gesteld een kaart te kopen. Een overzicht van de verkoopperiodes vind je hieronder.

Diamond- en Goldcardhouders Woensdag 4 oktober, 09:00 uur
Silvercardhouders Zaterdag 7 oktober, 09:30 uur
Overige seizoenkaarthouders Woensdag 11 oktober, 09:00 uur
Legioen-leden Zaterdag 14 oktober, 09:30 uur

Vlieg- en busreis
FSV De Feijenoorder organiseert zowel een vlieg- als een busreis naar deze wedstrijd in Manchester. Deze reizen worden aangeboden inclusief een kaart voor de wedstrijd. Als je een reis boekt, hoef je dus niet zelf een wedstrijdkaart te kopen. Meer informatie over de reizen van FSV De Feijenoorder vind je via deze link.

Verstrekking wedstrijdkaarten
Feyenoord moet nog in overleg met Manchester City en de lokale autoriteiten over de exacte organisatie van deze wedstrijd. Er kunnen daarom op dit moment nog geen mededelingen worden gedaan over de manier van het verstrekken van de wedstrijdkaarten.

Meer op Feyenoord.nl
Tags

level diamond goldcardhouders ring busreis feijenoorder fsv legioen silvercardhouders uitvak vlieg wedstrijdkaarten etihad levels mededelingen uefa verkoopperiodes verkoopschema verstrekken verstrekking wedstrijdkaart

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.796 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane alireza buitenspelers dwdd geertruida gimenez grachtengordel hartman ivanusec lazio middenveldert milambo minteh nieuwkerk nieuwkoop npo paixao sauer slot stengs timber ueda volendam wehave wieffer willykment woke yoda zeroukki zerrouki