Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord 2 hervat competitie tegen SC Cambuur 2

2 oktober 2017 15:48 - Feyenoord.nl

Feyenoord 2 vervolgt maandagmiddag de competitie in Friesland. Het team, dat onder leiding staat van Roy Makaay en Jan Wouters, neemt het om 15:00 uur op tegen SC Cambuur 2. De wedstrijd tegen de reserves van SC Cambuur wordt gespeeld in het stadion van de club uit Leeuwarden.

De reserves van Feyenoord hopen tegen de Friezen de eerste overwinning van het seizoen te boeken. Feyenoord 2 opende de competitie met een nederlaag tegen Heracles Almelo 2 (0-1). Later werd er gelijkgespeeld tegen Excelsior 2 (2-2) en met 0-1 verloren van de reserves van NAC Breda.

Door de tegenvallende competitiestart staat Feyenoord 2 op de achtste plaats in de Reservecompetitie Groep A. SC Cambuur staat vijfde met vier punten.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

cambuur reserves almelo competitiestart excelsior friesland heracles makaay nac reservecompetitie wouters

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg