[video] Feyenoord O19 in blessuretijd naar gelijkspel tegen Napoli

26 september 2017 12:37

Feyenoord onder 19 heeft de tweede wedstrijd in de UEFA Youth League gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Napoli. Na een 2-0 achterstand bij rust, tegen de verhouding in, kwam Feyenoord in de tweede helft knap terug. Geertruida bracht Feyenoord uiteindelijk in blessuretijd langszij. Feyenoord was ook in de eerste helft al gelijkwaardig maar moest toezien hoe de Italianen effectiever waren.

1-0 Gaetano (27)
2-0 Schiavi (45+1)
2-1 Van der Kust (66)
2-2 Geertruida (91)

Opstelling Feyenoord O19: Ten Hove, Reith, Lewis, Geertruida, Malacia, El Bouchataoui (79, Zwarts), Toure, Wehrmann, Kökcü, Bangura (46, Burger), Van der Kust

Stand in de poule:
1. Napoli 2 4
2. Man. City 1 3
3. Feyenoord 2 1
4. Shakhtar Donetsk 1 0

De andere wedstrijd in de poule tussen Man. City en Shakhtar wordt vanavond afgewerkt.