Transparent
Inloggen
Sluiten

Dringend verzoek: kom dinsdag niet naar stadion Napoli

25 september 2017 20:12 - Feyenoord.nl

De politie van Napels en de UEFA hebben Feyenoord maandag met klem verzocht om haar supporters die in Napels zijn, te adviseren om dinsdagavond niet naar het stadion te gaan.
Nederlanders die in het bezit zijn van een kaart voor Napoli – Feyenoord zal de toegang worden geweigerd. Bij het stadion dient iedere bezoeker een identiteitsbewijs te tonen.

Kaarten van Nederlanders zullen worden ingenomen en supporters lopen daarbij het risico te worden aangehouden en een boete te moeten betalen. Dit omdat het kopen van een kaart voor deze wedstrijd door iemand met de Nederlandse nationaliteit als een overtreding van de wet wordt gezien.

Feyenoord wil nogmaals bedrukken dat de club het in hoge mate betreurt dat de zo belangrijke twaalfde man morgenavond niet in het stadion aanwezig kan zijn. Tijdens een overleg dat maandagavond plaats vond met SSC Napoli, de politie en de UEFA heeft Feyenoord haar ongenoegen over de gang van zaken nogmaals kenbaar gemaakt.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

napoli nederlanders uefa aangehouden bedrukken betreurt identiteitsbewijs kenbaar klem nationaliteit ssc toegang twaalfde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall eredivisie gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jong kloese kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts yoda