Transparent
Inloggen
Sluiten

Bezoekersinformatie Feyenoord - NAC Breda

23 september 2017 10:34 - Feyenoord.nl

Feyenoord speelt vanavond de tweede thuiswedstrijd in vier dagen tijd. Na het gewonnen bekerduel met ADO Den Haag van woensdag treft het team van trainer Giovanni van Bronckhorst zaterdag NAC Breda. Net als alle eerdere thuiswedstrijden van dit seizoen is De Kuip ook vandaag uitverkocht. Ben jij erbij? Lees dan hieronder de belangrijkste reis- en bezoekersinformatie voor Feyenoord – NAC Breda (aanvang 19:45 uur).

Mis geen minuut
Feyenoord verwacht vanavond grote drukte in en rondom het stadion. Om die reden adviseert de club om bijtijds naar de uitverkochte Kuip te komen. Ga goed voorbereid op weg en vertrek op tijd, zodat je geen minuut mist van de wedstrijd. Het stadion gaat om 18:15 uur open (anderhalf uur voor de aftrap).

Poorten Olympiazijde eerder open
Evenals bij de vorige thuiswedstrijden van dit seizoen gaan de stadionpoorten aan de Olympiazijde zaterdag eerder open. Supporters hebben vanaf 17:15 uur (tweeënhalf uur voor de aftrap van de wedstrijd) toegang tot de blauwe zijde van het stadion. Hier kan je onder meer voor een hapje en drankje terecht bij De Vereeniging.

Voorkom onnodige wachttijd bij de stadionpoorten
Bij sommige thuiswedstrijden van Feyenoord komt de instroom van supporters laat op gang. Gevolg is dat er kort voor de aftrap lange rijen voor de stadionpoorten ontstaan en niet iedereen op tijd is voor het begin van de wedstrijd. Voorkom onnodige wachttijd voor jezelf en je medesupporters door ruim op tijd het stadion te betreden, zodat niemand een minuut hoeft te missen van de wedstrijd en alle supporters de volle negentig minuten achter het team kunnen staan.

Openbaar vervoer
Feyenoord raadt bezoekers van de wedstrijd tegen NAC Breda aan om met het openbaar vervoer naar De Kuip te komen. Feyenoord-supporters kunnen zoals bij iedere thuiswedstrijd drie uur voor en na de thuiswedstrijden van Feyenoord gratis reizen in alle tram- en buslijnen van de RET. Het gratis vervoer is geldig op vertoon van een wedstrijdkaart, in alle RET tram- en buslijnen.

Treinen
De NS laat woensdag pendeltreinen rijden tussen station Rotterdam Centraal en station Rotterdam Stadion. Ben jij van plan met de trein naar De Kuip te reizen? Hou dan www.ns.nl in de gaten voor het meest actuele reisadvies en/of eventuele vertragingen.

Parkeren Beverwaard
Bezoekers die per auto naar De Kuip reizen, kunnen hun auto ook parkeren op P+R Beverwaard, aan de Edo Bergsmaweg 1 in Rotterdam. Vanaf dit parkeerterrein kun je op vertoon van je seizoen- of wedstrijdkaart gratis van en naar De Kuip reizen via Tramlijn 12 of 23. Via www.vanAnaarBeter.nl kun je voorafgaand aan je reis bekijken waar in Nederland wegwerkzaamheden zijn.

Volg #feynac op social media
Wil je als eerste het laatste nieuws lezen over Feyenoord – NAC Breda of wil je extra in de stemming komen voor de avondwedstrijd? Volg alles rondom het duel in De Kuip op social media (hashtag #feynac), via de officiële accounts van Feyenoord op Twitter, Facebook, en Instagram óf via de nieuwe Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram in één overzicht te zien zijn.

Feyenoord Fanshops
Voor het betreden van het stadion ben je van harte welkom in de Feyenoord Fanhops. Beide clubwinkels bij De Kuip zijn uiteraard geopend en je kan er terecht voor een groot aantal clubartikelen, zoals onder meer de nieuwe thuis- en uittenues van seizoen 2017-2018. Alle sjaals zijn zaterdag te koop voor slechts een tientje per stuk. Check ook www.feyenoordfanshop.nl.

Hou de trappen vrij
Hoewel er genoeg zitplaatsen zijn in het stadion, komt het voor dat mensen op de trap plaatsnemen. Om veiligheidsredenen dienen de trappen echter vrij te blijven. Feyenoord vraagt daarom iedereen om uitsluitend plaats te nemen op het vak en de stoel waar hij of zij recht op heeft. Bij vakken met ongenummerde stoelen het vriendelijke verzoek om de stoeltjes niet te gebruiken voor jassen of tassen. Denk aan je medesupporters en schuif zo ver mogelijk door.

Steun Feyenoord positief
Feyenoord hoopt zaterdag op een succesvolle wedstrijd in De Kuip en rekent hierbij op de positieve steun van het legioen. De club verzoekt alle bezoekers dan ook zich te onthouden van kwetsende of racistische spreekkoren.

Vuurwerk
Feyenoord doet een dringend beroep op alle supporters om geen vuurwerk (zoals fakkels, rookpotten en knalvuurwerk) af te steken in De Kuip. Meer informatie over het afsteken van vuurwerk en de mogelijke gevolgen er van vind je hier. Voorkom schade aan je medesupporters, je club en/of het stadion en neem niet het risico van een langlopend stadionverbod!

Feyenoord rekent op ieders medewerking en wenst alle supporters een prettige reis en een geslaagde avond in De Kuip toe!

Meer op Feyenoord.nl


Tags

kuip nac aftrap bezoekersinformatie medesupporters stadionpoorten vervoer vuurwerk betreden beverwaard buslijnen feynac olympiazijde openbaar parkeren ret station vertoon wachttijd wedstrijdkaart aanvang accounts actuele ado adviseert avondwedstrijd bekerduel bergsmaweg beroep bijtijds bronckhorst check clubartikelen clubwinkels drankje edo fakkels fanhops fanshops feyenoordfanshop geslaagde hapje hashtag instroom jassen knalvuurwerk kwetsende langlopend legioen nederland ongenummerde onthouden parkeerterrein pendeltreinen posts prettige raadt racistische reisadvies rijen rookpotten sjaals spreekkoren stadionverbod stoel tassen tientje toegang tramlijn trein treinen uitsluitend uittenues uitverkochte vakken vananaarbeter veiligheidsredenen vereeniging vertragingen vriendelijke wegwerkzaamheden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.344 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane advocaat ahmadi arnesen beek beraad bodegom botteghin bundesliga conteh dickie diemers dirkteur fer hamburg hanegem karim kermit kraan kristensen kuip kuytebijter linssen pauli petrovic ramesoe schelvis toegevoegde twente varkenoord