Transparent
Inloggen
Sluiten

Gudde officieel benoemd tot directeur betaald voetbal KNVB

15 september 2017 12:40 - KNVB.nl

De Raad van Commissarissen betaald voetbal van de KNVB heeft vandaag, vrijdag, Eric Gudde officieel benoemd tot directeur betaald voetbal KNVB. De huidige directeur van Feyenoord zal op 7 november aanstaande in deze nieuwe functie bij de voetbalbond starten.

Eric Gudde over zijn benoeming: "Dit is een prachtige en eervolle positie bij een geweldige organisatie. De KNVB heeft samen met alle voetbalclubs, scheidsrechters, trainers en spelers de taak om het Nederlandse voetbal verder te brengen en vooral ook meer samen te brengen. Een stevige uitdaging. Daar draag ik samen met de medewerkers graag aan bij. Ik kijk ernaar uit om in november in Zeist aan de slag te gaan, maar tot eind deze maand ligt mijn volle aandacht bij Feyenoord."

De benoeming van Gudde door de onlangs aangetreden RvC betaald voetbal had plaats op voordracht van de selectiecommissie en na afstemming met de ondernemingsraad van de KNVB en de Centrale Spelersraad.

Meer op KNVB.nl




Tags

knvb gudde aangetreden afstemming ondernemingsraad rvc selectiecommissie spelersraad voetbalclubs voordracht zeist

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda