Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord start voorbereiding op drukke maand

4 september 2017 14:29 - Feyenoord.nl

Feyenoord is maandagochtend op Varkenoord begonnen aan een nieuwe trainingsweek. Daarmee is voor het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorbereiding van start gegaan op een drukke maand, waarin zes wedstrijden op het programma staan.

Zonder de nog afwezige internationals bestond de selectie uit in totaal achttien spelers, voor wie de training begon met enkele loopoefeningen onder leiding van fysieke trainer Arno Philips. Later volgde een partijspel zonder de keepers, die onder handen werden genomen door keeperstrainer Khalid Benlahsen. De herstellende Bart Nieuwkoop trainde individueel met fysiotherapeut Stijn Vandenbroucke.

Zes wedstrijden in achttien dagen
De serie van zes wedstrijden in achttien dagen gaat komende zaterdag van start in Almelo, waar Feyenoord het vanaf 18:30 uur in het Polman Stadion opneemt tegen Heracles. Een week later speelt Feyenoord de eerste topper van het seizoen, op zondag 17 september in Eindhoven tegen PSV. De enige thuiswedstrijd in competitieverband deze maand is tegen NAC Breda, op zaterdag 23 september.

Champions League
September is tevens de maand waarop Feyenoord haar langverwachte rentree maakt in de Champions League. Volgende week woensdag komt Manchester City naar De Kuip (13 september om 20:45 uur), terwijl het team van Van Bronckhorst de maand afsluit met een uitwedstrijd tegen SSC Napoli. Feyenoord begint deze maand ook aan het toernooi om de KNVB Beker, met de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag op woensdag 20 september.

Trainingsschema
De voorbereiding op Heracles Almelo-uit en de daaropvolgende serie wedstrijden gaat dinsdagochtend verder, met een openbare training op Varkenoord (aanvang 10:30 uur). Woensdag heeft de selectie een rustdag, waarna donderdag en vrijdag nog twee besloten trainingen op het programma staan.

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

almelo bronckhorst heracles varkenoord aanvang ado afsluit afwezige benlahsen fysiotherapeut herstellende knvb kuip langverwachte loopoefeningen nac napoli nieuwkoop polman rustdag ssc stijn topper trainingsschema trainingsweek vandenbroucke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve danall ego eredivisie gaal geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong jorien kloese kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat timber ueda willykment woerts yoda