Transparent
Inloggen
Sluiten

Napoli stelt op last van politie en justitie vooralsnog geen kaarten beschikbaar voor Feyenoord fans

28 augustus 2017 11:19 - Feyenoord.nl

Feyenoord is door SSC Napoli geïnformeerd dat de Italiaanse club van de Italiaanse autoriteiten nog geen toestemming krijgt om kaarten aan Nederlanders te verkopen voor de Champions League wedstrijd van dinsdag 26 september.

In de schriftelijke mededeling stelt Napoli dat aan Feyenoord dan ook vooralsnog geen kaarten beschikbaar kunnen worden gesteld. Dit op last van de Italiaanse politie en justitie, die eerder deze maand dezelfde maatregel nam tegen Franse supporters rond de play-off wedstrijd tussen Napoli en OSC Nice. In de mededeling aan Feyenoord zijn overigens geen argumenten genoemd voor deze maatregel.

Feyenoord zoekt contact met onder meer de KNVB en de UEFA om met ondersteuning van deze partijen de exacte redenen te achterhalen en vooral ook om te bezien of er toch nog mogelijkheden zijn om kaarten beschikbaar te krijgen voor haar supporters.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

napoli justitie knvb nederlanders nice osc schriftelijke ssc uefa

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.145 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg