Transparent
Inloggen
Sluiten

Gerucht: Feyenoord weer bezig met Chun-soo Lee

18 maart 2003 08:06

Verslaggever: K

Diverse Koreaanse kranten komen vandaag met het gerucht dat rond zou gaan dat Feyenoord actief bezig is om Chun-soo Lee over te halen naar Rotterdam. De kranten baseren zich daarbij op diverse Nederlandse scouts volgens wie de kans groot is dat 'Lily' Lee op korte termijn voor Feyenoord zal kiezen. Managementbureau Skycomm liet eerder al weten dat er afspraken waren over de transfer met PSV. In een reactie op deze berichten lieten ze weten dat er veel interesse is vanuit PSV, maar dat als Feyenoord een beter aanbod doet er altijd te praten is. Lee staat heel hoog aangeschreven bij PSV en wordt gezien als een concurrent voor Arjen Robben op de linkerflank maar kan op meerdere posities uit de voeten.

Meer informatie over Chun-soo Lee:

Chun-soo Lee is afgelopen seizoen door de Zuid-Koreaanse krant Sportsseoul uitgeroepen tot Rookie of the Year in Zuid-Korea. 'Lily' Lee was ??n van de meest opvallendste spelers in de laatste interland van Zuid-Korea tegen Brazili?. De Braziliaanse bondscoach Zagallo noemde hem de meest indrukwekkende speler van het veld die avond. Robert Carlos had ook lovende woorden: 'die nr 14 speelde indrukwekkend. Zijn snelheid en kracht is uitstekend' In februari maakte hij een uitstekende indruk met het Zuid-Koreaans Olympisch elftal tegen Nederland.

Lee kreeg de bijnaam 'Lily' van Guus Hiddink nadat er enige tijd sprake was van het feit dat hij naar Lille in Frankrijk zou gaan. Na een stage bij de Franse club kon hij vanwege zijn buitenlanderschap tijdelijk slechts voor het tweede team gaan spelen. Dat weigerde de jonge Koreaan.

Meer op




Tags

lee chun soo lily korea arjen baseren brazili buitenlanderschap carlos frankrijk hiddink koreaan lille linkerflank managementbureau nederland opvallendste robben rookie skycomm sportsseoul stage year zagallo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer