Transparent
Inloggen
Sluiten

Speelschema Feyenoord onder 19 in Youth League bekend

25 augustus 2017 14:00 - Feyenoord.nl

Feyenoord Onder 19 begint, evenals Feyenoord 1 in de Champions League, de groepsfase van de UEFA Youth League met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. Het duel tegen het Onder 19-team van de Engelse topclub wordt gespeeld op woensdag 13 september om 15:00 uur in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior.

Alle wedstrijden van Feyenoord Onder 19 tijdens het jeugdtoernooi worden gespeeld op dezelfde dagen als de Champions League-wedstrijden van Feyenoord 1. Alle thuisduels beginnen om 15:00 uur.

De tweede wedstrijd van Feyenoords hoogste jeugdteam, het uitduel met SSC Napoli, wordt gespeeld op dinsdag 26 september om 14:00 uur. Op woensdag 1 november staat de uitwedstrijd tegen de ploeg uit Oekraïne op het programma. Deze wedstrijd begint om 13:00 uur Nederlandse tijd. Op dinsdag 21 november speelt het team van trainer Cor Adriaanse de uitwedstrijd tegen Manchester City. Daar wordt om 16:00 uur Nederlandse tijd afgetrapt.

Woensdag 13 september, 15:00 uur Feyenoord O19 - Man. City 019 Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam
Dinsdag 26 september, 14:00 uur Napoli O19 - Feyenoord O19 Stadio Pasquale Ianniello, Frattamaggiore
Dinsdag 17 oktober, 15:00 Feyenoord O19 - Shakhtar O19 Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam
Woensdag 1 november, 13:00 uur Shakhtar O19 - Feyenoord O19 FC Metalist Training Ground, Vysokyi
Dinsdag 21 november, 16:00 uur Man. City O19 - Feyenoord O19 Academy Stadium, Manchester
Woensdag 6 december, 15:00 uur Feyenoord O19 - Napoli O19 Van Donge & De Roo Stadion, Rotterdam

Kaartverkoop
Leden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes krijgen de mogelijkheid om als eerste kaarten te kopen voor de wedstrijden van het Onder 19-team in de Youth League. De kaarten voor Juniorclubleden kosten 2,50 euro per stuk. Daarnaast kunnen er voor ouders/begeleiders of vriendjes/vriendinnetjes van de Kameraadjes extra kaarten worden bijgekocht. Er kunnen per Kameraadje vier extra kaarten worden aangeschaft. De extra kaarten kosten 5,00 euro per stuk. In de dagen na de loting wordt bekend wanneer de kaartverkoop voor leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes van start gaat. Ook volgt later meer informatie over het bezoeken van de uitwedstrijden.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

kameraadjes napoli juniorclub shakhtar speelschema academy adriaanse begeleiders bijgekocht excelsior frattamaggiore ground ianniello jeugdteam jeugdtoernooi juniorclubleden kameraadje metalist oekraine pasquale ssc stadio uefa vriendinnetjes vriendjes vysokyi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arne arneslot beelen cacuoctructuyen chelsea fundament geertruida gimenez hancko hartman ivanusec kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo nieuwkoop oosting schreuder slot stengs timber ueda wehave willykment xabi yoda