Transparent
Inloggen
Sluiten

Overzicht blessures Kalou, Van Persie en Van Haaren

17 maart 2003 20:09

Verslaggever: K

Het leek even goed te gaan voor wat betreft de fysieke gesteldheid van de spelers, maar afgelopen zondag ging het weer mis. Robin van Persie heeft aan de confrontatie met NEC een zeer pijnlijke voet overgehouden. De aanvaller zal een aantal dagen rust moeten houden. Zijn rentree in de groep staat voor vrijdag gepland. Datzelfde geldt eigenlijk voor Bonaventura Kalou. In het ziekenhuis werd geen breuk in de enkel geconstateerd. De medische staf sprak de hoop uit dat kalou met intensieve behandeling aan het einde van de week weer bij de groep aan kan sluiten.

Ramon van Haaren kreeg na een wedstrijd met het tweede weer vocht in zijn knie. Hij zal weer een aantal dagen rustig aan moeten doen.

Meer op




Tags

kalou haaren persie bonaventura confrontatie gesteldheid overgehouden vocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda