Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord telt af tot Stadsderby

17 augustus 2017 16:25 - Feyenoord.nl

Feyenoord is weer een dag dichter bij de derby van komend weekend. Drie dagen voor het bezoek aan stadgenoot Excelsior vervolgde het team van trainer Giovanni van Bronckhorst de voorbereiding met een scherpe training op Varkenoord.

De weersomstandigheden in Rotterdam-Zuid deden allesbehalve denken aan een zomerse dag in augustus. De regen kwam met bakken uit de lucht, al had dat honderden supporters er niet van weerhouden om naar Varkenoord te komen. Verscholen onder paraplu’s zagen zij hoe Brad Jones, die kampt met een rugblessure, ook donderdag niet deelnam aan de groepstraining. De Australiër werkte evenals woensdag een binnenprogramma af.

Vanwege het ontbreken van Jones en ook Kenneth Vermeer kregen keepers Justin Bijlow en Ramón Ten Hove gezelschap van Elber Evora. De doelman van Feyenoord Onder 18 trainde mee en verdedigde onder meer het doel tijdens diverse kleine partijspelen van drie tegen drie, waarin fanatiek en fel werd gestreden voor elke meter.

Op weg naar de stadsderby in Kralingen traint Feyenoord nog tweemaal (vrijdag en zaterdag) en beide sessies zijn besloten. Excelsior – Feyenoord maakt deel uit van de tweede speelronde in de Eredivisie en wordt zondag om 12:30 uur gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion.

Meer op Feyenoord.nl
Discussieer mee op de forums


Tags

stadsderby excelsior jones varkenoord allesbehalve australier bijlow binnenprogramma brad bronckhorst deelnam derby elber eredivisie evora fanatiek gezelschap groepstraining hove kralingen lucht paraplu partijspelen regen rugblessure sessies stadgenoot verdedigde vermeer verscholen vervolgde weerhouden zomerse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.753 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

acardipane bae biden dahl democraten dest hadj hancko heerenveen jansen kennedy kraaij kuip lopez middenveldert moussa nadje nomination primary priske sebaoui smal socrates transferroom traore trump vance walemark wieffer willykment