Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord begint met 2-1 zege op FC Twente

13 augustus 2017 16:22

Feyenoord is het seizoen gestart met een moeizame 2-1 zege op FC Twente. Met de debutanten Bijlow en St. Juste was de zege overigens wel meer dan verdiend. Jörgensen en Berghuis waren de doelpuntenmakers.

Met de pas 19-jarige Justin Bijlow in het doel voor de geblesseerde Brad Jones kwam Feyenoord verder met hetzelfde elftal als vorige week in actie bij de competitiestart. Feyenoord kon in de eerste helft niet echt imponeren. Er was slechts spaarzame hoogtepunten te noteren in De Kuip. Diks gaf een prachtige pass op Boetius. De buitenspeler nam hem schitterend mee, bleef heel lang wachten op de achterlijn en gaf hem vervolgens afgemeten op de naar binnenkomende Jorgensen. Tien minuten voor rust was de gelijkmaker zo mogelijk nog mooier. Op een moment dat de wedstrijd volledig in handen was van Feyenoord ving FC Twente speler Jensen een terugvallende bal op en goeg hem hard en hoog in de verre hoek, absoluut onhoudbaar voor Bijlow.

In de tweede helft had Feyenoord de controle, zonder al te veel te creëren. Het was wachten op de 2-1 en die viel toen Berghuis raak kon koppen uit een vrije trap van Toornstra. FC Twente probeerde het nog wel en kreeg nog een behoorlijke kans op de 2-2. Dat zou echter teveel zijn geweest voor de ploeg uit Enschede.




Discussieer mee op de forums


Tags

twente bijlow berghuis jorgensen achterlijn afgemeten binnenkomende boetius brad competitiestart debutanten diks enschede goeg hoogtepunten imponeren jensen jones juste kuip noteren onhoudbaar spaarzame terugvallende toornstra ving

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer