Transparent
Inloggen
Sluiten

Ruim 13.000 passe-partouts verkocht voor Champions League

9 augustus 2017 09:17 - Feyenoord.nl

Ruim 13.000 seizoenkaarthouders van Feyenoord hebben binnen een week een passe-partout gekocht voor de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Champions League. Dit hebben zij gedaan tijdens de zogeheten ‘blinde verkoop’, waarbij een passe-partout kan worden aangeschaft zonder dat de tegenstanders en speeldata nog bekend zijn.

Voorrangsperiode
De voorrangsperiode voor een groot deel van de seizoenkaarthouders startte vorige week woensdag en loopt nog tot maandag 14 augustus 23:59 uur. Tot dat moment kunnen seizoenkaarthouders zonder tijdsdruk een passe-partout kopen voor hun eigen plek in De Kuip.

Verplaatsing
Een deel van de 34.000 seizoenkaarthouders kan om uiteenlopende redenen niet de eigen plaats terugkopen. Zij kunnen er voor kiezen om tijdens fase 1 van de blinde verkoop (woensdag 2 augustus t/m maandag 14 augustus) een passe-partout te kopen voor een niet-bezette plaats in het stadion. Een andere mogelijkheid is om te wachten tot de niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen beschikbaar komen. Van woensdag 16 augustus tot en met maandag 21 augustus kunnen zij dan met voorrang een passe-partout aanschaffen voor een niet-teruggekochte seizoenkaartplaats.

Hardcard
Seizoenkaarthouders die vóór de loting een passe-partout aanschaffen, ontvangen deze in de vorm van een hardcard, die begin september zal worden opgestuurd. Supporters die na de loting (donderdag 24 augustus) een passe-partout kopen, zijn niet per definitie verzekerd van een hardcard, omdat deze mogelijk niet binnen dat tijdsbestek kunnen worden geleverd.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

passe partout hardcard blinde partouts teruggekochte voorrangsperiode bezette definitie kuip opgestuurd seizoenkaartplaats seizoenkaartplaatsen speeldata terugkopen tijdsdruk voorrang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.147 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg