Transparent
Inloggen
Sluiten

Happel verslaat iedereen in VoVo

30 juli 2017 12:59 - Feyenoord Netwerk VoVo

Verslaggever: A

Het nieuwe seizoen is alweer vroeg begonnen. Hoog tijd dus om de uitslag van de VoVo van het afgelopen seizoen bekend te maken. Het was wederom spannend en uiteindelijk bleek het Feyenoord Netwerk lid Happel het beste met het spectaculaire puntenaantal van 305. Op de tweede plek eindigde Roaldinho en derde werd Swaffelkoning.

De eerder genoemde Happel voorspelde de Eredivisie wedstrijden het beste en legde daarmee de basis voor zijn eindklassering. In de Beker eindigden Rood wit Maastricht en gyan samen aan kop. Ook Europees was Happel de beste. Voor wat betreft Interlands won Dijonnie. De Play-offs werden gewonnen door vijf man die gelijk eindigden: Ché Cliché, vakkie qq, Swaffelkoning, Barfly en drummerboy. Tot slot ging het Relatief Klassement naar de realist.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2017/2018 is alweer begonnen met de Europese voorrondes. Binnenkort gaan ook de nationale wedstrijden weer van start.

Meer op Feyenoord Netwerk VoVo
Tags

happel vovo swaffelkoning barfly che cliche dijonnie drummerboy eindklassering eredivisie gyan klassement loginnaam maastricht puntenaantal realist roaldinho slot spectaculaire vakkie vermelding voorspelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meer dan 30.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.