Transparent
Inloggen
Sluiten

Emerton uitgeroepen tot beste voetballer Oceani

10 maart 2003 23:54

Verslaggever: S

De nationale bondscoaches en officials van de nationale voetbalbonden en enkele geselecteerde sportjournalisten in Australi? hebben gezamenlijk Brett Emerton verkozen tot beste voetballer van het continent. De speler van Feyenoord bleef met 63 stemmen Leeds' Harry Kewell (46 stemmen) en Middlesbrough's Mark Schwarzer (39) ruim voor. De aanvaller van Leeds was de winnaar van vorig jaar.

Emerton, die in 2000 voor het eerst stemmen kreeg in deze jaarlijkse verkiezing en toen vijfde werd, wordt ook geroemd voor zijn zorgvuldige carri?replanning. "Hij heeft op een goede leeftijd de stap naar een goede club in Europa gemaakt, vooral niet te jong. En we hebben zeker het beste nog niet van hem gezien. Ik weet zeker dat een grote toekomst voor hem is weggelegd in Engeland, Spanje of Itali?", aldus de president van de overkoepelende bond.

De prijs zal later dit jaar, wanneer Emerton ervoor beschikbaar is, officieel aan hem uitgereikt worden.

Meer op




Tags

emerton leeds oceani australi brett carri continent engeland geselecteerde itali jong kewell middlesbrough officials overkoepelende replanning schwarzer weggelegd zorgvuldige

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten yoda