Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaartverkoop openingswedstrijd tegen Real Sociedad start zaterdag

5 juli 2017 15:54 - Feyenoord.nl

Feyenoord start zaterdag 8 juli aanstaande met de kaartverkoop voor de openingswedstrijd tegen Real Sociedad. Supporters kunnen die dag vanaf 9:00 uur kaarten kopen voor de traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen, die op zaterdag 29 juli om 14:30 uur wordt gespeeld in De Kuip. Seizoenkaarthouders 2017-2018 hebben automatisch toegang tot dit duel en hoeven dus geen kaart te kopen.

Voor Feyenoord – Real Sociedad geldt vrije verkoop, wat betekent dat er per supporter maximaal vier kaarten gekocht kunnen worden. De kans is groot dat de openingswedstrijd een van de weinige wedstrijden in de eerste seizoenshelft is waarbij vrije verkoop geldt, aangezien veel thuiswedstrijden in de Eredivisie normaal gesproken snel uitverkocht raken.

Feyenoord – Real Sociedad is tevens een Kameraadjeswedstrijd, wat onder meer inhoudt dat er een aantal plaatsen in het stadion gereserveerd is voor leden van Juniorclub Kameraadjes. De club informeert hen vrijdag 14 juli persoonlijk via e-mail over de kaartverkoop, die voor hen op zaterdag 15 juli van start gaat. Kameraadjes kunnen twee kaarten per persoon kopen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

openingswedstrijd sociedad kameraadjes eredivisie informeert juniorclub kameraadjeswedstrijd kuip toegang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki