Transparent
Inloggen
Sluiten

Nog kaarten beschikbaar voor eerste oefenduel FC Lisse - Feyenoord

5 juli 2017 15:54 - Feyenoord.nl

Feyenoord speelt aanstaande zaterdag (8 juli) de eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het seizoen 2017-2018. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst gaat in de Bollenstreek op bezoek bij FC Lisse, dat uitkomt in de Tweede divisie.

De aftrap op sportpark Ter Specke (Spekkelaan 1, Lisse) is om 16:00 uur. Wil je Feyenoord in actie zien tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen? Kaarten voor FC Lisse – Feyenoord zijn hier te koop vanaf 12 euro. Hier vind je tevens alle informatie over de beschikbare plaatsen en prijzen. Wanneer alle 4.000 staanplaatsen voor zaterdag zijn verkocht, zal er geen verkoop aan de poort meer plaatsvinden. Wees er dus op tijd bij!

De vier oefenwedstrijden die Feyenoord speelt in de voorbereiding zijn eveneens live te zien op FOX Sports. Daarnaast zendt de sportzender een deel van de Open Dag in De Kuip live uit.

Abonnees van FOX Sports kunnen deze zomer het volgende zien op de sportzender:

Zaterdag 8 juli FC Lisse – Feyenoord (16:00 uur)
Zaterdag 15 juli SDC Putten – Feyenoord (14:30 uur)
Zondag 16 juli Open Dag (vanaf 14:00 uur)
Zaterdag 22 juli SC Freiburg – Feyenoord (aanvangstijd volgt)
Zaterdag 29 juli Feyenoord – Real Sociedad (14:30 uur)

Meer op Feyenoord.nl




Tags

lisse fox sportzender aanvangstijd abonnees aftrap bollenstreek bronckhorst freiburg kuip poort putten sdc sociedad specke spekkelaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.425 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds schreuder slot soap stengs there think what will willykment year yoda zeroukki zerrouki