Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hooijdonk: geen commentaar

5 maart 2003 23:01

Verslaggever: K

Pierre van Hooijdonk wilde na afloop van de Amstel Cup wedstrijd tegen Vitesse niets zeggen voor de camera's van SBS6 over de gebeurtenissen van de afgelopen week met betrekking tot zijn relatie met de Feyenoord fans. Woensdagavond werd hij voor de wedstrijd groots onthaald door de Feyenoord fans. Toen Hans Kraaij jr daar live toch over begon wilde hij het gesprek beeindigen. Ook wilde hij niets meer zeggen over het gesprek dat deze week op het programma staat met Van den Herik. 'De optie is door Feyenoord al gelicht. De financi?le voorwaarden staan daardoor al lang vast, dus dat is helemaal geen nieuws.

Net als Van Hooijdonk was van Marwijk van mening dat feyenoord het zichzelf onnodig moeilijk had gemaakt tegen Vitesse. Na het eerste kwartier had Feyenoord 2-0 of 3-0 voor moeten staan. Na de schitterende goal van Kalou had hij de bal af moeten spelen aan van Hooijdonk in plaats van voor eigen succes te gaan. Na de goal van Vitesse uit een hoekschop zakte Feyenoord weg. De ploeg ging achteruit, waardoor Vitesse steeds gevaarlijker werd. Dat veranderde pas na rust. Het inbrengen van Song was daarbij heel belangrijk. Door het inbrengen van Song werd aan de rechterkant het verschil gemaakt.

Meer op




Tags

hooijdonk vitesse song amstel hans herik kalou kraaij marwijk onthaald

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.453 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wereldsalaris yoda