Feyenoord mazzelt in De Kuip; 2-1 tegen NAC

2 maart 2003 16:50

Verslaggever: K

Feyenoord kwam vanmiddag goed weg in De Kuip. Uiteindelijk won de ploeg met 2-1 van NAC Breda. 4 minuten voor tijd scoorde Pierre van Hooijdonk via een NAC speler de winnende treffer. De achterstand van Feyenoord op Ajax blijft daardoor gehandhaaft op vier punten.

NAC gaf Feyenoord verrassend goed partij in De Kuip. De ploeg kwam al snel op voorsprong door een doelpunt van Boussabon. De Belg Buffel zette Feyenoord vervolgens langszij. De Rotterdammers moesten vervolgens tot de 86ste minuut wachten voordat Feyenoord op voorsprong kon komen via niemand anders dan topscorer Pierre van Hooijdonk.