Transparent
Inloggen
Sluiten

Amrabat: 'Nog met niemand gesproken, maar Feyenoord zou de ideale stap zijn'

31 mei 2017 06:58 - NOS.nl

In gesprek met de NOS neemt Sofyan Amrabat alvast een voorschot op zijn eventuele keuze tussen geïnteresseerde clubs. "Het is een schitterende club, de ideale stap. Daar draai ik niet omheen. Maar er is nog niets getekend. Ik heb zelfs nog met niemand van Feyenoord of een andere club gesproken." Zijn broer Nordin Amrabat is duidelijk over het advies van de familie. "Als Feyenoord zich meldt, moet je er alles aan doen om die kant op te gaan. Het is een prachtige club. Links en rechts wordt er weleens vanuit het buitenland geïnformeerd naar Sofyan. Maar hij woont nog bij mijn ouders, dus een eventuele stap naar Rotterdam is groot genoeg."

Feyenoord zou zich volgens Sofyan in tegenstelling tot de geruchten nog niet gemeld hebben.
Sofyan zou zelfs al in De Kuip geweest zijn voor een rondleiding, maar die geruchten verwijst hij naar het rijk der fabelen. "Ik was met een vriend wat eten in Rotterdam. Blijkbaar heeft iemand mij gezien. Feyenoord heeft zich nog niet gemeld. Niet bij de club en niet bij mij of mijn management. En ik mag niet liegen, want ik ben aan het vasten."

Meer op NOS.nl




Tags

amrabat sofyan fabelen kuip nordin nos vasten voorschot woont

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot derksen eredivisie fries geertruida gimenez hancko heerenveen intensiteit iran israel kampioensjaar kraaij kroes middenveldert minteh praag rvc stengs sterkhouders sugawara timber vertekent volkslied wehave wieffer willykment yoda zerrouki