Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - NAC

1 maart 2003 11:01

Verslaggever: K

Feyenoord speelt zondagmiddag om 14.30 uur in De Kuip tegen NAC Breda. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Temmink. Bij winst kan Feyenoord de druk op de tweede plaats hoog houden. De Amsterdammers zijn kwetsbaar met de zware reeks Champions League wedstrijden en het gemis van een tweede spits. NAC staat momenteel op een negende plaats in de competitie.

Bij Feyenoord lijken de grootste problemen zich op het laatste moment op te lossen. Van Wonderen keerde vrijdag terug bij de groep, Bosvelt zaterdag. In de training vanmorgen om 10.30 uur zal besloten worden of het tweetal morgen kan spelen. Voor Bosvelt heeft Feyenoord Acuna achter de hand. Voor Van Wonderen Gyan en Loovens.

Song en Van Haaren komen er aan en spelen maandag in het tweede elftal van Feyenoord. Smolarek en Leonardo zijn nog lang niet zo ver.

Vermoedelijke opstelling: Lodewijks, Emerton, Van Wonderen, De Nooijer, Paauwe, Kalou, Bosvelt, Ono, Van Persie, Buffel en Van Hooijdonk.

Aan de kant van NAC Breda ontbreken Pet? en Koning wegens blessures. het meespelen van PSV huurling Colin en de onlangs door Feyenoord verhuurde Collen is nog onzeker.

Meer op




Tags

nac bosvelt wonderen voorbeschouwing acuna buffel colin collen emerton gemis gyan haaren hooijdonk kalou kuip kwetsbaar leonardo lodewijks loovens nooijer ono paauwe persie pet smolarek song temmink

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta both brain brands clearly detailed during gaal giggs gio got incredible intensiteit into kasperk liverpool match modern pastoor players pusic slot stuivenberg wehave yoda