Transparent
Inloggen
Sluiten

[video] Feestende Kuip: Kuyt ontvangt gouden schaal van Dudek

14 mei 2017 16:43

In een feestende Kuip heeft Dirk Kuyt de gouden schaal uitgereikt gekregen van Jerzy Dudek. De Poolse Feyenoord keeper van weleer was voor de tweede week op rij in De Kuip en mocht nu wel de eerste gouden schaal in de historie van de eredivisie uitreiken. Vanwege het 60-jarig bestaan van de eredivisie was besloten een gouden schaal in te voeren. Deze zal eens in de tien jaar uitgereikt worden. Ook deze prijs gaat dus als eerste naar Feyenoord.

Na dat de spelers en staf een voor een naar het podium werden geroepen kwam Dudek met de Schaal. Bij het overhandigen van de schaal gingen de spelers los en trilde De Kuip op haar grondvesten. De spelers zijn nu bezig aan een rondgang langs de fans.







Tags

kuip dudek feestende kuyt eredivisie grondvesten historie jarig jerzy overhandigen rondgang trilde uitreiken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.152 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg