Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst genomineerd voor Rinus Michels Award

8 mei 2017 16:15 - Feyenoord.nl

Giovanni van Bronckhorst maakt kans op een Rinus Michels Award. Hij is een van de vijf genomineerd voor de titel Trainer/coach van het jaar Eredivisie 2016-2017.
Naast Van Bronckhorst zijn Erik ten Hag (FC Utrecht), Henk Fraser (Vitesse), Peter Bosz (Ajax) en Mitchell van der Gaag (Excelsior) genomineerd.

Van Bronckhorst is bezig aan zijn tweede seizoen als hoofdtrainer van Feyenoord. Nadat hij in zijn eerste seizoen de KNVB Beker won, kan hij zich aanstaande zondag met zijn ploeg tot landskampioen kronen door Heracles Almelo in De Kuip te verslaan.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bronckhorst award michels rinus almelo bosz eredivisie excelsior fraser hag heracles knvb kronen kuip titel utrecht vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.400 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien middenveldert nha nieuwkoop slot stengs tai thao timber wehave wieffer yoda