Transparent
Inloggen
Sluiten

DECEPTIE! Excelsior - Feyenoord eindigt in 3-0

7 mei 2017 16:18

De langverwachte kampioenswedstrijd van Feyenoord is op een enorme deceptie uitgelopen. In plaats van een enorm feest in Rotterdam ging Feyenoord onverwacht met maar liefst 3-0 onderuit op Woudestein.

Feyenoord wist geen raad met het heel trage kunstgrasveld, dat niet besproeid was. De ploeg kwam nauwelijks in haar eigen spel. Pas in het tweede deel van de eerste helft kon Feyenoord kansen creëren via onder meer Tonny Vilhena en Terence Kongolo. Door het uitblijven van de treffer liepen de zenuwen steeds verder op.

In de tweede helft voerde Feyenoord de druk op. Tegenstander Excelsior maakte slim gebruik van de ruimte en sloeg via Hasselbaink pijnlijk toe. De 1-0 bleek een mokerslag. Via de counter was het drie minuten later ook 2-0 via Elbers.

Feyenoord probeerde het nog wel door onder meer Dirk Kuyt in te brengen. Dat bleek echter te laat om de wedstrijd nog te doen kantelen. Een vrije trap van Koolwijk maakte het allemaal nog erger. Alles viel in de fase goed voor de thuisclub en de 3-0 kwam op het scorebord. Feyenoord kon daar nauwelijks nog meer wat tegenover zetten. Het leverde een verschrikkelijke middag op die niemand voor mogelijk had gehouden.




Tags

deceptie excelsior besproeid counter elbers hasselbaink kampioenswedstrijd kantelen kongolo koolwijk kunstgrasveld kuyt langverwachte mokerslag onverwacht terence thuisclub trage verschrikkelijke vilhena woudestein

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg