Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: Vilhena verlengt contract bij Feyenoord tot 2020

3 mei 2017 16:05 - Feyenoord.nl

Feyenoord heeft zojuist via Snapchat bevestigd Tonny Vilhena langer aan de club te hebben verbonden. De middenvelder ondertekende een nieuw contract tot medio 2020 bij de club. De vorige verbintenis van Vilhena liep tot medio 2018.

De 22-jarige Vilhena is dit seizoen een vaste waarde in het elftal van Giovanni van Bronckhorst. Hij kwam al in 28 wedstrijden in actie en maakte daarin vier doelpunten. Sinds zijn debuut voor Feyenoord in januari 2012 speelde Vilhena al ruim 140 wedstrijden in het eerste elftal. Vorig seizoen won hij met Feyenoord de KNVB Beker. Hij kwam inmiddels drie keer uit voor het Nederlands elftal.

Technisch directeur Martin van Geel is content met de verlenging van het contract van Vilhena, nadat de gesprekken in goede harmonie verliepen. ‘Tonny is een zeer belangrijke speler in onze selectie, die zich vanuit onze eigen jeugd heeft ontwikkeld tot international. We zijn zeer blij dat hij langer aan Feyenoord verbonden blijft en zijn vertrouwen heeft uitgesproken in de toekomst van de club.’


Meer op Feyenoord.nl




Tags

vilhena bronckhorst harmonie knvb ondertekende snapchat verlenging verliepen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda