Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - FC Groningen

22 februari 2003 11:04

Verslaggever: K

Feyenoord speelt zondagmiddag om 14.30 uur in de eigen Kuip tegen FC Groningen, een wedstrijd die de Rotterdammers normaal geen enkel probleem oplevert. Wellicht zou Feyenoord in de strijd om de tweede plaats bij winst kunnen profiteren van een misstap van Ajax in Utrecht. Het belangrijkste is in ieder geval dat de ploeg de stijgende lijn van de afgelopen weken voortzet. Scheidsrechter in De Kuip is Hugo Luijten.

Het grootste probleem voor Van Marwijk is opnieuw de keeperspositie. Zowel Lodewijks (huidinfectie) als Zoetebier (knieklachten) is een twijfelgeval en gevreesd wordt dat beiden niet mee kunnen spelen. Aangezien L'Ami en Graafland nog niet beschikbaar zijn, zou dat betekenen dat vijfde keeper Bas van Wegen zijn debuut zou mogen maken voor Feyenoord. Eerder was hij geblesseerd en ging die eer naar de 6e keeper Hoogedoorn.

Daarnaast ontbreken Van Haaren, Sonf, Smolarek en Leonardo nog. Loovens is nog twijfelachtig, maar de verwachting is dat hij wel bij de groep zit. Ook het meespelen van Van Wonderen is nog twijfelachtig. Zaterdag wordt daarover een beslissing genomen.

Vermoedelijke opstelling: Lodewijks (Van Wegen), Emerton, Van Wonderen, De Nooijer, Paauwe, Kalou, Bosvelt, Ono, Buffel, Van Persie en Van Hooijdonk.

Bij FC Groningen ontbreekt Krstev wegens een schorsing. Doelman Beukenkamp is geblesseerd en wordt vervangen dooor Jelle ten Rouwelaar van PSV.

Meer op




Tags

groningen kuip lodewijks twijfelachtig voorbeschouwing wonderen ami beukenkamp bosvelt buffel dooor eer emerton gevreesd graafland haaren hoogedoorn hooijdonk huidinfectie kalou keeperspositie knieklachten krstev leonardo loovens luijten marwijk misstap nooijer ono paauwe persie rouwelaar smolarek sonf stijgende utrecht voortzet zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda