Transparent
Inloggen
Sluiten

Grote vraag naar artikelen Feyenoord Fanshop

25 april 2017 23:12 - Feyenoord.nl

Feyenoord is hot. Dat blijkt sinds afgelopen weekend ook uit de verkoop van clubartikelen uit de (online) Feyenoord Fanshop. Door de grote vraag is een aantal producten niet meer (in elke maat) beschikbaar.

Vooral het thuisshirt van het seizoen 2016-2017 wordt de afgelopen dagen nog meer verkocht dan normaal gesproken al het geval is. Als gevolg hiervan zijn de maten M en L uitverkocht en deze komen ook niet meer op voorraad. Mogelijk alternatief is het uitshirt van dit seizoen, dat nog wel in vrijwel alle maten verkrijgbaar is.

De verkoop van wedstrijdshirts gaat hard, dus wees er snel bij. Dit geldt ook voor supporters die nog artikelen willen bestellen uit de adidas collectie 2016-2017. Een volledig overzicht van de openingstijden van de vier vestigingen van de Feyenoord Fanshops vind je hier.

Vanwege de grote drukte neemt de orderverwerking meer tijd in beslag dan gebruikelijk. Met extra capaciteit probeert de club alle orders zo snel mogelijk te verwerken, maar het kan dus zo zijn dat sommige supporters iets langer op hun online bestelling moeten wachten dan gebruikelijk. Wanneer een online bestelling vanuit Feyenoord wordt verzonden, krijgen de supporters een bevestiging per mail inclusief een track & trace code om de bestelling te volgen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bestelling fanshop maten adidas capaciteit clubartikelen code collectie fanshops hot openingstijden orders orderverwerking producten thuisshirt trace track uitshirt verzonden vestigingen voorraad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda