Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord thuis ongeslagen tegen FC Groningen

20 februari 2003 22:11

Verslaggever: RvN

Zondagmiddag staat het duel tegen FC Groningen op het programm in de Kuip. Uit in Groningen verliest Feyenoord ??n op de drie duels. In Rotterdam heeft Feyenoord normaal gesproken geen enkel probleem met de Groningers. Na de lange reis zijn ze kansloos in De Kuip. Nog nooit verloor Feyenoord een competitiewedstrijd in Rotterdam van FC Groningen. Van de 23 duels won Feyenoord er zeventien en eindigden er zes in een gelijkspel. Het laatste gelijkspel dateert van seizoen 1993/1994.

De bookmakers vertaalde dat in een quote die je bijna nooit ergens tegenkomt. Voor een overwinning van FC Groningen wordt maar liefst 13 keer de inzet uitgekeerd, voor een overwinning van Feyenoord 1,20 keer de inzet (meer).

Meer statistieken van deze wedstrijd: archief

Meer op




Tags

groningen kuip archief bookmakers groningers programm tegenkomt vertaalde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda