Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst hoopt op inzetbaarheid Jørgensen en Kongolo, Karsdorp ontbreekt nog zondag

7 april 2017 15:04 - Feyenoord.nl

Giovanni van Bronckhorst heeft goede hoop dat Nicolai Jørgensen zondag zijn rentree kan maken voor Feyenoord in de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De spits heeft vrijdag volledig meegetraind met de groep.

‘Het ziet er goed uit, ik ben heel positief gestemd over hem,’ zei Van Bronckhorst, die de afsluitende training van zaterdag wil afwachten voordat hij een definitieve beslissing neemt over het meespelen van Jørgensen.

Ook Terence Kongolo heeft vrijdag weer volledig meegetraind met de groep na een bovenbeenblessure. De verdediger kwam sinds de uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam niet meer in actie. Ook hij zou zondag mogelijk weer kunnen starten.

Rick Karsdorp is zondag nog niet inzetbaar voor Feyenoord wegens een knieblessure. Daar tegenover staat de terugkeer van Tonny Vilhena na een schorsing.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

bronckhorst karsdorp kongolo meegetraind bovenbeenblessure pec sparta terence vilhena

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.461 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda