Transparent
Inloggen
Sluiten

Consternatie in Korea rond spelers Korea-Japan

15 februari 2003 11:56

Verslaggever: P

In Zuid-Korea groeit de bezorgdheid over de beschikbaarheid van de 'Europese' Koreanen voor de belangrijke wedstrijd Korea-Japan van 16 april aanstaande. Enkele dagen terug meldden we al dat een vertegenwoordiger van de Koreaanse voetbalbond naar Europa was afgereisd met als doel vrijgave van de betreffende spelers. Voorlopig lukte het hem nog niet toezeggingen te krijgen van clubs als Feyenoord en Anderlecht; iets waar de Koreaanse media nauwelijks begrip voor op kunnen brengen gezien de grote waarde die aan de wedstrijd wordt toegeschreven.

Extra vervelend voor de Koreanen is dat in Nederland zowel PSV, Excelsior als Feyenoord nog in het Amstel Cup toernooi zitten (van de laatste club is ook Japanner Song nog betrokken). Bereiken deze clubs de halve finales, dan moeten ze mogelijk spelen op de 16e april. Veel hoop wordt gevestigd op PSV-trainer Guus Hiddink, die 'goed aanvoelt hoe belangrijk de wedstrijd is' en heeft toegezegd met zijn spelers te zullen gaan praten.

Meer op
Tags

korea japan consternatie koreanen amstel anderlecht beschikbaarheid bezorgdheid excelsior groeit hiddink meldden nederland song toegeschreven toegezegd vertegenwoordiger vrijgave

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 25.077 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

acardipane afrika afrondende arne berghuis boer bozenik feyenoordtm frankrijk geertruida hall hanegem hansen haps holmgren kokcu marcus marwijk mischien molde nederland oranje pedersen ramesoe senesi slot slowakije vasquez ven willykment