Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord geeft signaal af: 8-0 zege op GA Eagles!

5 april 2017 22:34

Feyenoord heeft een geweldig signaal afgegeven naar de concurrenten dat de ploeg niet onder de druk zal bezwijken na de nederlaag van afgelopen weekend. Feyenoord stuurde Go Ahead Eagles met een 8-0 afstraffing naar huis en haalde daarmee de grootste overwinning van het seizoen binnen. Tegelijkertijd stelde de ploeg de voorsprong in doelsaldo daarmee veilig.

Voor rust was de stand al 5-0 voor Feyenoord. Jens Toornstra opende de score na een mooie assist van Steven Berghuis. Eljero Elia zorgde vervolgens van afstand voor de 2-0. Na enkele gemiste kansen was het Dirk Kuyt die met zijn jubileumtreffer voor de 3-0 zorgde. Vervolgens ging het snel met treffers voor opnieuw Toornstra en Jan-Arie van der Heijden op slag van rust.

Feyenoord hoefde na rust niet voluit te gaan om naar 8-0 uit te lopen. Het was Eric Botteghin die al snel na rust de zesde binnenkopte. Michiel Kramer zorgde vervolgens voor de 7-0, waarna Toornstra zijn derde aantekende en daarmee de achtste voor Feyenoord.




Tags

eagles toornstra aantekende afgegeven berghuis bezwijken binnenkopte botteghin elia eljero heijden jubileumtreffer kramer kuyt michiel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki