Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord-selectie hervat training in aanloop naar Klassieker

27 maart 2017 18:44 - Feyenoord.nl

Nicolai Jørgensen heeft maandagochtend zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van Feyenoord. De spits verliet afgelopen vrijdag het trainingskamp van de Deense nationale ploeg in verband met een liesblessure. Zonder Jørgensen speelde Denemarken afgelopen zondag doelpuntloos gelijk in en tegen Roemenië.

Tijdens de eerste oefensessie in de week van de Klassieker trainde Jørgensen evenals Bilal Basaçikoglu en Terence Kongolo (grotendeels) apart van de groep. Basaçikoglu en Kongolo zijn op de weg terug na een blessure. Ze ontbraken allebei in de afgelopen wedstrijden tegen AZ en sc Heerenveen, evenals in het benefietduel met FC Dordrecht.

Trainer Giovanni van Bronckhorst liet na de wedstrijd tegen FC Dordrecht weten dat hij verwacht dat de groep aanstaande donderdag voor het eerst weer compleet is op het trainingsveld.

In verband met het ontbreken van de internationals werd de groep maandagochtend aangevuld met verschillende spelers van Feyenoord Onder 19, te weten Mats Knoester, Jordy Wehrmann, Boyd Reith, Nigel Robertha en Tyrell Malacia.

Zonder de internationals werkt Feyenoord dinsdag om 10:30 uur nog een openbare training af op Varkenoord. Woensdag heeft de selectie een rustdag, de trainingen op donderdag en vrijdag zijn besloten. De afsluitende training op zaterdag in aanloop naar Ajax – Feyenoord vindt plaats in De Kuip en is vrij toegankelijk voor publiek.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

klassieker basacikoglu dordrecht kongolo aangevuld benefietduel bilal boyd bronckhorst denemarken heerenveen knoester kuip liesblessure malacia mats nigel oefensessie reith robertha roemenie rustdag terence toegankelijk trainingskamp tyrell varkenoord wehrmann

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg