Transparent
Inloggen
Sluiten

Vermoedelijke opstellingen Ajax en Feyenoord

7 februari 2003 20:04

Verslaggever: K

Bij Feyenoord komt Van Persie zo goed als zeker in de plaats van de Chileen Pardo. Als Paauwe het duel niet haalt dan heeft Van Marwijk de keuze om Rzasa weer van stal te halen of om De Nooijer naar de linksbackplaats te schuiven en Loovens in het centrum op te stellen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord; Lodewijks, Emerton, Van Wonderen, De Nooijer, Paauwe, Kalou, Bosvelt, Ono, Van Persie, Buffel en Van Hooijdonk.

Beide clubs kennen nog enkele probleemgevallen, maar de opstellingen lijken zo goed als bekend na de trainingen van vrijdag. Als Zlatan te geblesseerd blijkt dan zal Mido hem vervangen. Koeman twijfelt nog tussen Pienaar of De Jong op de plaats van Galasek. Mocht hij voor Pienaar kiezen op het middenveld dan zal Boukhari in de aanval een plaats krijgen.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Lobont, Trabelsi, Pasanen, Chivu, Van Damme, De Jong, Sneijder, Maxwell, Pienaar, Zlatan (Mido) en Van der Meyde.

Meer op




Tags

opstellingen pienaar jong mido nooijer paauwe persie zlatan bosvelt boukhari buffel chileen chivu damme emerton galasek hooijdonk kalou koeman linksbackplaats lobont lodewijks loovens marwijk maxwell meyde ono pardo pasanen probleemgevallen rzasa trabelsi twijfelt wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.144 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie israel jong koeman kraay kuijt kuip middenveldert navo nederland oekraine oorlog opwachting oranje pvv reijnders rusland rutte slot telegraaf westerse wieffer