Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord jaagt op 700ste thuisoverwinning

10 maart 2017 17:14

Voor Feyenoord lonkt aanstaande zondag tegen AZ een mooie mijlpaal. Tegen de huidige nummer vijf van de ranglijst kan de zevenhonderdste thuisoverwinning in de Eredivisie uit de clubhistorie worden geboekt.
Feyenoord is in aanloop naar het treffen met AZ thuis al negentien wedstrijden op rij ongeslagen. De ploeg kwam in elk van die negentien thuisduels ook tot scoren. De laatste zeven wedstrijden in De Kuip leverden zelfs allemaal drie punten op.

Een overwinning op AZ zou betekenen dat Feyenoord voor het eerst sinds augustus 2013 weer acht thuiswedstrijden op rij weet te winnen. Destijds zette Feyenoord een reeks van vijftien thuiszeges op rij neer.

Ongeacht het resultaat van de wedstrijd tegen AZ is Feyenoord ook na komende speelronde koploper van de Eredivisie. In totaal staat de ploeg dan 26 speelronden bovenaan. In de historie van de Eredivisie is elke club die in een seizoen minstens 26 speelronden bovenaan stond dat seizoen kampioen geworden.




Tags

eredivisie thuisoverwinning jaagt historie kuip lonkt mijlpaal thuiszeges zevenhonderdste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.150 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg