Transparent
Inloggen
Sluiten

Oud-Feyenoord tegen Suriprofs voorafgaand aan benefietwedstrijd

9 maart 2017 08:39 - Feyenoord.nl

Naast de benefietwedstrijd Feyenoord – FC Dordrecht en het steunen van het Sophia Kinderziekenhuis is er een extra reden om op woensdag 22 maart naar De Kuip te komen. Voorafgaand aan de benefietwedstrijd speelt Oud-Feyenoord namelijk een voorwedstrijd tegen de Suriprofs Legends. Diverse oud-spelers van Feyenoord, waaronder Pierre van Hooijdonk, Christian Gyan en Patrick Paauwe, hebben al toegezegd op 22 maart hun voetbalschoenen weer eens aan te trekken.

Programma
De voorwedstrijd begint om 18:45 uur en maakt deel uit van het voorprogramma van het duel tussen Feyenoord en FC Dordrecht, waarvan de aftrap om 20:15 uur is. Tussen beide duels is er een optreden van de Hermes House Band, terwijl in de rust Lee Towers het publiek zal vermaken. De poorten van De Kuip gaan om 18:30 uur open.

Kaartverkoop
Wil jij zowel de helden van vroeger als de huidige Feyenoorders op één avond in actie zien? Kaarten kosten slechts € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord. Daarnaast kun je momenteel profiteren van een mooie actie. Als je nu lid wordt van Het Legioen via www.hetlegioen.nl, dan krijg je twee gratis kaarten voor de benefietwedstrijd.

Sikkelcelziekte
Met het bezoeken van de benefietwedstrijd steun je bovendien het goede doel. De opbrengst van deze avond gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken om extra onderzoek te doen naar sikkelcelziekte. Sikkelcelziekte is een ernstige chronische bloedziekte die gekenmerkt wordt door hevige bloedarmoede en het optreden van periodieke aanvallen, sikkelcelcrisen genaamd. De ziekte veroorzaakt na verloop van tijd ernstige achteruitgang van de organen.

Steun per sms
Kom je niet naar De Kuip, maar wil je wel het goede doel steunen? SMS ‘SOPHIA’ naar 4333 en doneer eenmalig € 3.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

benefietwedstrijd kuip sikkelcelziekte sophia suriprofs dordrecht kinderziekenhuis sms voorwedstrijd achteruitgang aftrap bloedarmoede bloedziekte chronische doneer gekenmerkt genaamd gyan hermes hetlegioen hevige hooijdonk house lee legends legioen organen paauwe periodieke sikkelcelcrisen ticketshop towers voetbalschoenen voorprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders westen westerse wieffer yoda zorg