Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax favoriet voor winst tegen Feyenoord

6 februari 2003 21:26

Verslaggever: K

Bij de bookmakers is Ajax favoriet voor een zege aanstaande zondag tegen Feyenoord. Voor een correcte gok op winst van Ajax wordt 1.78 keer de inleg uitbetaald, voor een gelijkspel 3,3 keer de inleg. Bij winst van Feyenoord wordt de inleg zelfs met vier vermenigvuldigd. Indien je overtuigd bent van de winst van Feyenoord valt hier dus een leuk bedrag te verdienen. Het feit dat Feyenoord al drie jaar niet meer verloren heeft in de Arena tegen Ajax blijkt voor de bookmakers dus nauwelijks mee te spelen.

Op tal van andere zaken valt tegenover te wedden. Bijvoorbeeld de precieze uitslag, in welke helft meer doelpunten gescoord worden aanstaande zondag (de deskundigen achten de kans groot dat er in de tweede helft meer gescoord zal worden) en hoe de wedstrijd zou eindigen als Feyenoord met een 0-1 voorsprong aan de wedstrijd zou beginnen.

Beproef nu je geluk bij onze partner Gamebookers.

Meer op




Tags

inleg bookmakers arena beproef deskundigen gamebookers tal vermenigvuldigd wedden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.503 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda