Transparent
Inloggen
Sluiten

Dure nederlaag Feyenoord in Stadsderby: 1-0 bij Sparta

5 maart 2017 14:22

Feyenoord heeft een heel dure nederlaag geleden in de strijd om de landstitel. In de Stadsderby tegen Sparta ging Feyenoord na een belabberde eerste helft met 1-0 onderuit. Feyenoord had pech toen de gelijkmaker achter de doellijn kwam, maar deze niet werd geteld door de scheidsrechter.

Sparta kwam al na 48 seconden op voorsprong op het Kasteel. Cabral gaf een voorzet en Pogba kopte hem knap binnen achter Brad Jones. In het vervolg was Sparta steeds een stap feller en won daardoor heel veel van de duels. De thuisclub was gevaarlijk, een pover Feyenoord kon daar maar heel weinig tegenover stellen.

In de tweede helft kreeg Feyenoord steeds meer controle. Bij Sparta vloeiden de krachten steeds meer weg. Het duurde lang voordat Feyenoord daarvan profiteerde en echt kansen ging creëren. Pas in het laatste kwart van de wedstrijd werd de druk op het doel van Sparta steeds groter. Tien minuten voor het einde leek Feyenoord alsnog toe te slaan. Makkelie zag een overtreding van Basacikoglu op doelman Kortsmit niet. In het vervolg hobbelde de bal over de doellijn, maar ook dat werd niet geconstateerd door het arbitrale kwartet. Ondanks dat de ploeg veel spelers met pijntjes had, deed de ploeg wel alles om de gelijkmaker te forceren. De kansen kwamen er voor onder meer Jorgensen en Basacikoglu, het doelpunt bleef echter uit.




Tags

sparta stadsderby basacikoglu doellijn arbitrale brad cabral feller geteld hobbelde jones jorgensen kortsmit krachten kwartet landstitel makkelie pijntjes pogba pover seconden thuisclub vloeiden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda