Transparent
Inloggen
Sluiten

Reserves trainen op regenachtig Varkenoord

27 februari 2017 20:43 - Feyenoord.nl

De spelers die zich maandagmiddag op het trainingsveld lieten zien, werden daar daags na de 2-1 overwinning op PSV met applaus ontvangen door de aanwezige supporters.
Alle Feyenoorders die in de topper aan de aftrap stonden, werkten maandag binnen aan hun herstel. Tijdens de veldtraining kwamen zodoende alleen de reserves in actie, onder wie Bart Nieuwkoop en Miquel Nelom, die tegen PSV als invallers in het veld kwamen.

In de stromende regen werkten de Feyenoorders verschillende partijvormen af, onder leiding van Jean-Paul van Gastel en Roy Makaay.

Later op de middag meldden de basisspelers van de wedstrijd tegen PSV zich alsnog op Varkenoord, om daar kennis te maken met de deelnemers aan de jaarlijkse Talentendagen van Feyenoord Academy.

Voor deze spelers staat aanstaande woensdag de eerste groepstraining van deze week op het programma (10:30 op Varkenoord). Deze oefensessie is evenals de training van donderdag (10:30 uur) vrij toegankelijk voor publiek.

Feyenoord traint op vrijdag en zaterdag besloten in aanloop naar de stadsderby van aanstaande zondag tegen Sparta Rotterdam. De aftrap van de wedstrijd op Het Kasteel is om 12:30 uur.

Meer op Feyenoord.nl




Discussieer mee op de forums


Tags

varkenoord reserves aftrap regenachtig academy applaus gastel groepstraining makaay meldden miquel nelom nieuwkoop oefensessie partijvormen regen sparta stadsderby stromende talentendagen toegankelijk topper veldtraining

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.146 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman hotels immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland slot statushouders telegraaf westerse wieffer yoda zorg